2010

Toukokuu

 • Epikset Hyvinkään Koiraurheilukeskuksella 1.5.2010Tervetuloa kisaamaan epiksiin Hyvinkään Koiraurheilukeskukselle 1.5.2010!Ilmoittautumiset ennakkoon osoitteeseen kilpailut@POISTATÄMÄhausjarvenhaukut.com torstaihin 29.4. mennessä tai paikanpäällä klo 17:30 alkaen. Radat alkavat klo 18:15.Luokat (kaikki säkäkorkeudet)
  Möllit (radalla ei keinua, keppejä, rengasta)
  KisaavatHinnat 8e/ ensimmäinen startti, 6e/ toinen jne..Maksu käteisellä paikanpäällä.LÄMPIMÄSTI TERVETULOA HAUSJÄRVEN HAUKKUJEN ENSIMMÄISEEN TAPAHTUMAAN!
  Lämmin kiitos kaikille kisaajille, teitte tapahtumasta muistettavan runsaalla osanotolla! Tulokset päivän suorituksista löydät täältä!

Elokuu

 • Oreniuksen koulutus maanantaina 9.8. klo 14 (pienen pieni mahdollisuus on että voidaan aloittaa vasta klo 15, mutta yritän nyt saada varattua tuon 14) AgilityAkatemian hallissa Vantaalla osoitteessa Ruusumäentie 5 (kasvihuone jossa katto päällä) -> http://www.agilityakatemia.fi/Hinta 15e josta yhdistys maksaa jäsenelle 3e, maksettavaksi jää siis 12e. Ei-jäsenelle treenikerran hinta on 20e.Vielä pari paikkaa vapaana, ilmoittaudu mukaan 🙂
  -> sihteeri@POISTATÄMÄhausjarvenhaukut.com
 • Tokon maajoukkueessa kilpaileva Nina Manner vetää yhdistyksellemme kaksi tokon tehovalmennuspäivää. Treenipaikka on Hyvinkään koiraurheilukeskus.
  Olemme tosi tyytyväisiä, että Nina kiireisenä tulee vetämään tämän kurssin (joka siis sisältää kaksi tunnin treeniä, päivät ovat 13.8. ja 27.8.)Mukaan voi tulla ja on erittäin tervetullut, vaikka ei vielä kilpailisi tokossa. Koirakot jaetaan kahteen tasoryhmään niin, että kumpikin ryhmä (max 4 koiraa) treenaa tunnin kerrallaan/päivä.Kurssin hinta on normaalisti 34 euroa (eli kerran hinta on 17 euroa), josta yhdistys maksaa jäsenelle 8 euroa, eli jäsenen maksettavaksi jää 26 euroa/kurssi. Hinta sisältää hallivuokran myös.Pikaiset ilmoittautumiset Kaarinalle: kaarina@TÄMÄPOIShausjarvenhaukut.com (Täynnä!)Kerro lisäksi muutamalla sanalla itsestäsi ja koirastasi, ikä, rotu, millä tasolla kilpailet, mitkä ovat tavoitteenne vai treenaatteko esim vain agilityn tottelevaisuus mielessä.Mikäli halukkaita on enemmän kuin 8, niin paikat arvotaan. Tervetuloa mukaan!

Syyskuu

 • Yhdistys järjestää möllitokon 2.9 klo 18 lähtien hallin pihalla (eli ulkotoko).
  Tuomareina Suvi Virtala ja Kaarina Pirilä.Luokat: arkitoko, alo ja avo. Jäsenet etusijalla.Rokotustodistusten tarkistaminen alkaa klo 17.30. Kisasuoritukset alkavat viimeistään klo 18.00. Arkitokoluokka 5 euroa, alo ja avoluokat jäsenille 8 e, muille 10 e. Ennakkoilmoittautuminen pakollinen osoitteeseen kaarinaj@TÄÄPOISPOIShausjarvenhaukut.comLuokat:
  Arkitottelevaisuus
  liikkeet: seuraaminen taluttimessa ja ilman talutinta, luoksetulo (mahdollinen myös avustajan kanssa, loppuasento vapaa), paikalla makaaminen määrätyn ajan 1 minuutti (ohjaaja voi seistä vieressä), hampaiden katsominen ja yleinen käsiteltävyys. Koiraa saa palkata suoritusten aikana.Alokasluokka
  liikkeet: luoksepäästävyys, paikalla makaaminen, seuraaminen taluttimessa ja ilman talutinta, maahanmeno seuraamisen yhteydessä, luoksetulo, seisominen seuraamisen yhteydessä, estehyppy, yleisvaikutus.Avoin luokka
  liikkeet: paikalla makaaminen, seuraaminen taluttimetta, maahanmeno seuraamisen yhteydessä, luoksetulo, seisominen seuraamisen yhteydessä, noutaminen, kauko-ohjaus, estehyppy, yleisvaikutus

  Rajoitettu osanotto, etusija yhdistyksen jäsenillä.

  Ilmoittautuessasi, mainitse: oma nimesi, yhteystiedot (meiliosoite), koiran nimi ja luokka, johon ilmoittaudut, sekä oletko HauHau:n jäsen.

  Kiitos illasta kisaajat ja työntekijät, tulokset täällä.

 • Väisäsen Tiina lupautui pitämään jäsenillemme agilitykoulutusta keskuksella yhdistyksemme vuorolla klo 9-11. Nämä kerrat on tarkoitettu jo agilityn alkeet osaaville koirakoille.
  Tiina pitää tunnit 4.9., 11.9., 2.10., 16.10., 13.11. ja 27.11.Klo 9-10 on ei-kisaavat ja 10-11 kisaavat. Lisätietoja foorumilla.Ilmoittautukaa pj:lle, mikäli olette halukkaita tähän ohjattuun agilityyn. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen.
 • Hausjärven Haukut ry. järjestää epäviralliset agilitykisat sunnuntaina 19.9.2010 Hyvinkäällä.
  Kisa on ensimmäinen kolmesta, eri päivinä järjestettävistä kisoista, muut kisattavat päivät ovat sunnuntait 17.10. ja 7.11.Luokkina ovat möllit ja kilpailevat, möllien radalla ei ole pujottelua, keinua, rengasta eikä pussia. Koirakon paras startti huomioidaan kuppipisteisiin.
  Ilmoittautuminen alkaa klo.16:00 ja kisa alkaa mölliluokalla kello 17:00.Paikkana Hyvinkään Koiraurheilukeskus, Holintie 10, Hausjärvi (Hyvinkää).
  Hallissa tekonurmipinta.Hinta ei jäsenille 8€/ startti, toinen jne startti 5€ ja jäsenille 5€/ startti, toinen jne. 3€/ startti.
  Oman luokan alkuun asti voi ostaa lisästartteja
  Muistathan ottaa rokotustodistuksen mukaan!Ensimmäisessä kisassa tuomarina Virpi Nieminen toisessa 17.10. Silvia Komssi ja kolmannessa 7.11. Suvi Virtala.Paikalla myös kanttiini! Tervetuloa kisaamaan!

Lokakuu

 • Agilityn alkeiskurssi alkaa. Hyvinkään hallilla, päivät: 9.10., 30.10., 6.11., 20.11., ja 4.12. eli lauantaisin klo 9-10, 5 kertaa.Kurssin hintaan sisältyy epävirallinen agikisa 11.12.10 keskuksella.
  Jäsenet etusijalla.
  Kurssilla on kaksi kouluttajaa. Lisätietoja foorumilla.Ilmoittautuminen osoitteeseen kaarina@POISTATÄMÄhausjarvenhaukut.com.

Joulukuu

 • Jäsenten välinen agimestaruuskisan jouluisissa merkeissä keskuksella 11.12. klo 9-11.Varatkaa aika jo kalenteriin. Eri tasoluokkia jne, joten jokaiselle on jotakin. Ja tietenkin hyvät palkinnot.Glögia ja muuta tarjolla. Tervetuloa mukaan!”Luokat;
  kisaavat
  möllitIlmottaudu ennakkoon suviTÄMÄPOISS@hausjarvenhaukut.com
  ilmoittautumisia toki myös paikan päällä n. 8:45 alkaen!